Aktuality

Zaměstnanci Třineckých železáren pomáhali ve skladu Potravinové banky

12.11.2021

14. - 18. října k příležitosti Mezinárodního dne za vymýcení chudoby proběhla "Krajská potravinová sbírka" při niž bylo shromážděno cca 3,6 tun potravin. Potraviny byly shromážděny ve skladu Potravinové banky v Ostravě, z.s. a díky pomoci našich dvou zaměstnanců Třineckých železáren, a.s. VT-Válcovna trub mohlo být tak obrovské množství potravin roztřízeno.

více >>

VÝSTAVA – PŘIPOMÍNKA BOMBARDOVÁNÍ VÍTKOVIC BĚHEM 2. SVĚTOVÉ VÁLKY V SRPNU ROKU 1944

08.09.2021

Na konci srpna 2021 jsme si připomněli následky tragického bombardování Ostravy během 2. světové války a následky, které zanechalo v našem městě

více >>

Obce Jilešovice a Kozmice spojuje naše ocel

15.07.2021

Firma strojírny a stavby Třinec a.s. realizovala stavbu lávky přes řeku Opavici mezi obcemi Jilešovice a Kozmice. Pro její konstrukci použila materiál z Válcovny trub Třineckých železáren. Celkem ocelový rám váží 62 500 kg a byl na něj použit materiál S355J. Podélníky jsou rozměru 355,6 x 30 a diagonály měří 114,3 x 20. Doufáme, že lávka bude dělat obyvatelům stejnou radost jako nám její realizace.

Zaměstnanci Válcovny trub vyrazili na první dobrovolnický den

24.06.2021

Své každodenní pracovní povinnosti vyměnili za brusku, štětec a hrábě a neváhali pomoci druhým. V rámci dobrovolnického dne zaměstnanci Válcovny trub Třineckých železáren (TŽ) v Ostavě-Vítkovicích zamířili do nedalekého střediska Armády Spásy a do městského parku v Moravské Ostravě a Přívoze. Netradiční šichtu v terénu odpracovala třináctka dobrovolníků.

více >>

Nabídka firmy NextBike

06.05.2021

Vedení provozu VT – Válcovna trub po dohodě s firmou NextBike provozující službu sdílených kol v našem městě, zajistilo pro své zaměstnance umístění stojanů pro kola. Jeden ze stojanů je umístěn u vstupu do prostor Špalkárny, druhý stojan je umístěn kousek za vjezdem k sociální budově z ulice Výstavní u stěny 11.haly.

více >>